TUNNEPOLKU RYHMÄ HOIDOT

Meillä jokaisella on sisäinen voima, joka auttaa meitä parhaalla mahdollisella tavalla päästämään irti mm. peloista, surusta tai mielen luomista harhakuvista. Kun pysähdymme itsemme äärelle kuuntelemaan sisäistä ohjaustamme, alamme näkemään elämämme ja tilanteemme toisin. Intuitiomme vahvistuu ja luottamuksemme itseämme kohtaan kasvaa. Ymmärrämme, että olemme avain elämämme tapahtumiin ja näemme mahdollisuutemme toisin.

Tilaisuuksien intentio/tarkoitus on, että niissä tapahtuu aina jokaisen läsnäolijan korkein tietoisuus. Ryhmänä autamme toisiamme monella tapaa ja siksi nämä tilaisuudet ovat voimallisia. Jokainen kerta alkaa alustuksella, jonka pidän intuitiivisen ohjauksen mukaisesti ryhmän energioita lukien. Tästä seuraa aivan varmasti yhteistä keskustelua, jonka jälkeen tehdään sisäistä matkaa joko lattialla, joogamatolla maaten tai tuolissa mukavasti istuen. Lopuksi keskustelemme yhdessä kokemuksesta ja kaikesta mikä siihen hetkeen nousee.

​Tunnepolkusi ryhmähoito on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kohdata sisäisen äänensä. Onko sinun vaikeaa kuunnella omaa sisintäsi ja meditoida tai epäilet omia kykyjäsi? Tai ehkä jo tunnet yhteyden omaan sisäiseen voimaasi, mutta haluat entisestään vahvistaa yhteyttä intuitioosi/sisäiseen viisauteesi, ja päästää irti kaikesta mikä estää oman autenttisuuden ja itsesi rakastamisen. Nämä tilaisuudet avaavat tietoisuutta ja auttavat pääsemään oman totuuden äärelle. Jokainen pysähtyminen oman itsensä äärelle vie lähemmäksi omaa autenttisuutta, omaa totuutta. 

Ryhmähoitoon mahtuu neljä henkilöä ja se kestää noin puolitoista tuntia.

Voit miettiä yhden tai kaksi asiaa joihin kaipaat selkeyttä tai ohjausta ennen ryhmään tuloa. Korkein tietoisuutesi ohjaa sinut vastauksien äärelle meditaation aikana. 

Ryhmähoidon kulku

Jokainen hoitokerta on erilainen johtuen ryhmän yhteisistä energioista.

Aloitamme Kvantti energia hoidolla joka puhdistaa ja auttaa vapautumaan arjen ajatuksista. Alkurentoutuksen tukena voin käyttää myös enkeli hoitoa jne...
Tämän jälkeen ohjaan ryhmäläiset mielikuvaharjoituksiin jonka jälkeen lähdemme matkalle sisäiseen maailmaamme.

Tämä kokonaisuus on pitkä energiahoito, joka auttaa kehoasi rentoutumaan ja kuulemaan sisäistä ohjaustasi.

Ryhmähoito pariskunnille

Ryhmähoito sopii hyvin myös pariskunnille. Hoidon kulkua ja sisältöä voidaan muokata sopivaksi aina tarpeen mukaan.
Hoidossa voidaan myös keskittää muutamia kysymyksiä joihin kaipaa ymmärrystä tai anteeksiantoa jne..
Syvässä rentoutuneisuuden tilassa egomme siirtyy sivuun ja korkeampi ymmärryksemme pystyy avartamaan ymmärrystämme jolloin kaikki on mahdollista.
Ennen hoitoa tulee miettiä haluamansa kysymykset etukäteen joihin haluaa lisäymmärrystä. Hoidon aikana ohjaan asiakkaat syvään rentoutuneisuuden tilaan.

Ryhmähoito:
aika noin 1 – 1,5 tuntia

Ryhmähoito 2- 4 hengelle

Ryhmähoito sopii hyvin myös ystävien kesken. Hoidon kulkua ja sisältöä voidaan muokata sopivaksi aina tarpeen mukaan.

Asiasisällöstä voi keskustella kanssani ennen hoidon tilaamista.

Syvässä rentoutuneisuuden tilassa egomme siirtyy sivuun ja korkeampi ymmärryksemme pystyy avartamaan ymmärrystämme jolloin kaikki on mahdollista.

Ryhmähoito:
aika noin 1 – 1,5 tuntia

Jaa tämä sivu