Kvanttihoito perustuu Kvanttifysikkaan jolla maailmankaikkeus toimii ja on aina toiminut.
Hoidossa hoitaja saattaa itsensä ja hoidettavan ns. O-tilaan eli tyhjiöön tietoisuuden tilaan.
Tässä tilassa on meillä kaikki tarvittava tieto itsemme parantamiseen.
Hoito toimii aina hoidettavan parhaaksi.

Sopii myös eläimille tai kodin ja tilojen puhdistukseen asioiden energisoimiseen.

Kvanttihoito toimii erinomaisesti myös kaukohoitona.

Kaukohoidolle tulee aina varata aika.
Ajan voi varata sähköisen
- ajanvarauksen kautta kohdasta kaukohoidot
- puhelimitse tekstiviestillä
- soittamalla
-sähköpostilla hoitola.pouta(at)gmail.com.

Hoito voidaan toteuttaa:

HILJAISESTI eli sovittuna hoitoaika, sovittuna aikana hoidettava ottaa vastaan hoitoa mielellään levossa rauhoittuen.
Hoidon jälkeen hoitaja voi laittaa viestin hoidosta sähköpostiin.

PUHELINAIKA hoidon ajan hoidettava ja hoitaja voivat keskustella realiajassa.
Asiakas soittaa varattuna aikana 0400 812 700.

Hoidon jälkeen lähetän maksulinkin.

Teen sovitusti pikahoitoja/puhdistuksia.

Monesti kuljetamme mukanamme monenlaisia energioita töistä kotiin tai esineiden mukana voi tulla vanhoja energioita jotka jäävät häiritsemään.
Kvantilla voidaan hoitaa ja tasoittaa negatiivisia energioita.

Eläimille tämä hoito toimii hyvin, sillä eläimet ovat jo luonnostaan 0-tilassa. Voit tilatessasi mainita ongelmakohdan, mutta hoito menee juuri siihen mihin on tarkoitettu. Ilmoitathan tilatessasi lemmikin nimen.

Kvanttihoidolla voidaan
- vapauttaa tiedostamattomia ja alitajuisia ohjelmia
- poistaa sukumalleja
- puhdistaa uskomuksia ja ajatusmalleja
- vapauttaa erilaisia esteitä ja tukoksia energiajärjestelmästä
- eheyttää solumuistin traumoja, myös edellisten elämien
- auttaa kehoa paranemaan sairauksista
Kaiken mikä estää sinua elämästä yltäkylläistä elämää

Asiakkaiden kokemuksia

Nainen 72 vuotta

Marin pika apu 10 min, kärsin aika ajoittain iän tuomista selkäongelmista. Kun tällainen sietämätön tilanne yllättää olen laittanut Marille tekstiviestin ja olo on alkanut helpottaa välittömästi. Suosittelen.

Mies 48 vuotta

Kävin mielenkiinnosta Energiahoidossa, muutaman kerran kerkesin hengitellä mukavassa tuolissa kun kehossani alkoi ripistä siellä. Mari tuntui lukevan kehoani kuin avointa kirjaa kysyinkin, että mistä sinä jutut tempaiset eikä siinä kaikki minulla on synnynnäinen vamma kehossani jota ei ulospäin huomaa. Mari kertoi menneessä elämässä tapahtuneesta tilanteesta, jossa olin saanut vamman juuri tuohon kehon osaan.

Tämä kokemus avasi, jotain minussa hyvällä tavalla.

Tiina 28vuotta. Olemme ottaneet kolme hoitoa perheelleni hiljaisia hoitoja eli sovimme hoitoajan ja itse hiljennyimme vastaanottamaan hoitoa kotona. Mari laittoi hoidon jälkeen sähköpostilla hoidon kuulumiset.

Kokemus: hoito rauhoitti tunsimme selkeästi hiljentymistä syvää sellaista hoidon aikana. Taisimme nukahtaakin kerran hoidon aikana. Hoito nosti tunteita ajatuksia mutta ne olivat kuin ohikiitäviä pilviä jotka hävisivät hoidon aikana. Kehossa tuntui pistelyä ja kuplintaa, kokonaisuudessa miellyttävä kokemus. Hoidon jälkeen olo on ollut seesteisempi aivan kuin taakka olisi pudonnut harteilta ja ihmissuhteessamme huomasimme välissämme olleen kitkan kadonneen.

Sähköposti hoidosta: oli hyvin osuva ja avartava aivan kuin hoitaja olisi lukenut meitä kuin avointa kirjaa. 

Marja 55vuotta:

Olen käynyt Marilla energiahoidoissa (lähihoidoissa) johon luetaan myös tämä Kvantti hoito yli vuoden ajan. Hänen luokse on todella helppo mennä ja juuri sellaisena kun on oli murhetta tai väsymystä niin jotenkin ne aina ovat hävinneet hoidon aikana ja seesteisyys on tullut tilalle. Minä itse pidän lähihoidoista, koska saa vaihtaa hoidon kulusta kuulumisia tunteita asioista ym. Mari on samalla tehnyt myös kodin puhdistuksen. Suosittelen lämpimästi lähi tai kaukohoitoa.


Kaisa 58 vuotta. ( Lähihoito)

Ystäväni olivat ostaneet minulle lahjakortin energiahoitoon Marille. Minulla on taustalla työuupumus ja pitkä sairasloma joka oli päättymässä. En odottanut hoidolta mitään. Hoidon aikana purskahdin itkuun ja tunsin todella syviä tunteita. Aivan kun päältäni olisi poistettu painava kiviröykkiö. Minua paleli ja tärisytti olin kuin haavan lehti. Mari totesi, että sinä rentoudut pitkän jännityksen jälkeen ja antoi peitettä ja lämmintä juotavaa. Jonkun ajan kuluttua minua alkoi naurattaa helpotuksesta. Aivan uskomaton kokemus, kävin Marilla vielä toisen hoidon ja palasin töihin sairaslomani jälkeen.

Matti  ( 52v) Lähihoito

Olin uupumuksen vuoksi joutunut luopumaan yrityksestäni terveydentilani oli romahtanut ja sairaudet alkoivat vaivata. En tiennyt mitä tehdä itseni kanssa tuntui, että elämä pakenee käsistä enkä saa otetta siitä. Ystäväni kertoi käyneensä Marilla energiahoidossa, hän oli saanut apua omaan jaksamattomuuteensa.  Ajatus edes hetken helpotuksesta  sai minun varaamaan ajan Kvanttihoitoon.

Hoitola oli viihtyisä ja rentouduin heti hoitolassa en osaa sanoa oli vaan niin hyvä olla.  Hoidon alettua vaivuin kuin syvään unen kaltaiseen tilaan. Hoidon jälkeen Mari kertoi hoidon kulun ja minä ihmettelin omia tuntemuksiani. Täytyy kyllä sanoa että en ole sellaista seesteisyyden tilaan aikoihin kokenut mikä hoidosta jäi.  Olen käynyt nyt kolmesti hoidossa kuukauden välein hoito on auttanut minua taas saamaan elämästä kiinni.  

Ritva 48vuotta ( lähi - ja kaukohoito)

Kävin hoitolassa Kvantti lähihoidossa ja olin todella vaikuttunut hoidon tehokkuudesta ja Marin kyvystä tulkita asioita. Asun ulkomailla ja kierrän paljon työni puolesta maailmalla jossa olen käynyt energiahoidoissa. Nyt olen ottanut muutaman kaukohoidon, itse tykkään pitää puhelin linjat avoinna jotta Mari kertoo hoidon kulun. Hoidot ovat aina auttaneet minua.

Kaukohoito koirille (Pikahoidot 10€/kpl)

Pyysin koirillemme pikahoidot, Hoitopäivänä koiramme olivat raukeita ja laiskoja koko päivän ne nukkuivat  ja liikkeelle lähtiessään voi sitä venyttelyn määrää.

Olin kertonut hoita tilatessa vain koirieni nimet.

Saatuani raportin :  raportissa mainittiin mm. toisen koiran ruuansulatus ongelmista sekä suosituksia ruokavalioon jne. Nuo samat asiat oli eläinlääkärimme  huomannut juuri.   Toisen koiran kohdalla raportissa oli luonteesta mainintaa, sekä liikkuvuudesta ja näin nekin asiat olivat omiaan koirallemme. Kuitenkin parasta oli nuoremman koiramme ruuansulatus asiat tasoittuivat hoidon ja oikean ruokavalion avulla, sekä vanhempi koiramme oli pitkän aikaa virkeämpi kolotuksiltaan.

Ritva 68 vuotta (Lähihoito)

Kävin Marilla lähihoidossa ongelmani on pitkään jatkunut vaiva joka vaikuttaa jo invalidoivasti minuun. Hoito oli erittäin rentouttava, tunsin väreilyä särinää ja kihelmöintiä. Lopuksi Mari kertoi mitä hänelle tuli selitystä vaivastani koska pyysin lisätietoa jos mahdollista. Tuo tieto oli pikkutarkkaa ja asiantuntevaa ja auttaa minua nyt keskustelemaan lääkäreiden kanssa tulevista toimenpiteistä.

Jaa tämä sivu